2013. május 24., péntek

Sátras ünnep

Tegnap Lili tüsszentett egymás után négyet. Ez őt is meglepte, mert hármasával szokott jönni a hapci. Felcsattant ezen a furcsaságon:
- Hogy nekem is épp ma kellett megfázni!

Nem pontosan tudom, milyen fontos dolga volt éppen tegnap, mindenesetre elég mókásan hangzott. :)

-----------------------------------------------------------------

2013. május 21., kedd

Mai gyerek

A lányom mai gyerek. Nagyon. Nulla ellenállás van benne a technikai dolgokkal kapcsolatban, bármilyen elektromos kütyüt azonnal megpróbál használni, és rendszerint sikerül is neki. Nagyi telefonját úgy megberhelte, hogy előkerült egy rádió, amiről eddig nem tudtuk, hogy van, és Lili azon hallgat zenét azóta, ha teheti. Az ikont kitette valahogy a kezdőlapra is, és ami mókás, hogy eltüntetni onnan egyikünknek sem sikerült.

2013. május 12., vasárnap

Szívre húzós Mama

Lefekvés előtt állandó sportprogram a gyermek befogása és meghámozása, majd a fürdőbe szállítása. Őszintén szólva nem nagyon örülök, hogy a Papa bevezette ezt az esti mókázást, mert ha nincs a közelben, és egyedül kényszerülök az esti cirkuszt lejátszani, hamar elveszítem a türelmem.

2013. május 4., szombat

A kárt evőkről és más titkokról

Néha bolondságnak érzem, hogy bárhol vagyunk, előkapom a papírt és a tollat, mikor Lili valami aranyosat mond, de az az igazság, hogy ha nem írom le, egyszerűen képtelen vagyok felidézni őket. Tudom, hogy valami édes volt, de nem jut eszembe a szöveg. Íme a heti jegyzetek: