2012. november 23., péntek

Reggelek

Mostanában valami megbolydult, nem úgy működünk, ahogy kell. Hajnalban órákat forgolódunk álmatlanul, reggel meg persze alig bírunk magunkhoz térni a fáradtságtól. Van egy varázsszó, amire Lili minden körülmények között kinyitja a szemét: a kakaó. Ha bejelentem, hogy meghoztam a reggeli kakaóját, azonnal kitépi a szájából a cumit, elhelyezkedik az ágyban, és nyújtja a kezét a kakaóért. De nem most.

2012. november 16., péntek

Pörrrgés

Amikor Lili még picike volt, azt mondta nekem a neurológus, hogy ne adjak neki cumisüveget és cumit sem, mert nem fogja tudni kimondani az R hangot a gyerek. Ezt teljesen alaptalan baromságnak éreztem, hiszen a gyerek már akkor is folyton berregett, brummogott, nem nagyon hittem benne, hogy hirtelen majd elfelejti az R pörgetését.

2012. november 14., szerda

2012. november 13., kedd

Nem mindegy

Tegnap meglátogatott minket Lili keresztapukája. Beszélgettünk, Lili mesélt mindenfélét, míg egyszer elértünk az aktuális kedvenc meséjéhez, Babarhoz.

2012. november 11., vasárnap

Rendes ember

Tegnap dél után nem sokkal beugrottunk a barátainkhoz, mert az ő lányuk kinőtt ruháiba Lili épp most nőtt bele, és annyira cuki holmik ezek, hogy kár lenne őket a szekrény mélyére dugni, úgy gondolták, inkább pompázzon bennük a mi lányunk is kicsit. (Nem tudom eléggé megköszönni, csodás kis rucikat kaptunk!)

2012. november 7., szerda

Malamaitó

Már megint régen nem írtam, el is felejtettem legalább 25 jó dumát. A maradékot azért megörökítem gyorsan. :)